06-53744867 jeroen@rijschool-luidinga.nl | DE RIJSCHOOL VAN WIERINGEN & OMSTREKEN!

Theoriecursus

Vanaf 16 jaar mag iemand theorie-examen doen. Als hij of zij daarvoor slaagt, blijft dat 1,5 jaar geldig.

Theoriecursusdag volgen?

De theoriecursusdag behelst een hele zaterdag, van negen uur ’s morgens tot ongeveer vier uur ’s middags. In dit tijdsbestek komen vrijwel alle, ietwat ingewikkelde, zaken aan bod die belangrijk zijn om het theorie-examen te kunnen behalen.

Dit alles zal plaatsvinden in een rustige omgeving, namelijk bij Mieke’s Eten en Drinken aan de rijksweg N99. Plezierig en leerzaam tegelijkertijd, waarbij een lunch tussendoor uiteraard niet ontbreekt. Voor de inwendige mens wordt dus ook goed gezorgd!

Theorie-examen nieuwe stijl!

Recentelijk publiceerde het CBR de slagingspercentages van het theorie-examen. Wat bleek? Een historisch dieptepunt is bereikt, helaas. De laatste jaren zijn veel vragen vernieuwd. Ook wordt het inzicht van de examenkandidaat steeds meer getoetst. Op die manier kan het CBR beoordelen of een kandidaat de verkeersregels ook begrijpt en toe kan passen.

Met het theorie-examen nieuwe stijl doet een kandidaat altijd een ander examen dan degene die naast hem of haar zit. Afkijken is dus zinloos. Het CBR stelt dat een kandidaat die zich goed voorbereidt op het examen, het liefst met een goede opleider, meestal wel slaagt. Daar is de theoriecursus dus HET middel bij uitstek voor!

RUIM 15 JAAR ERVARING

Meld je eenvoudig aan:

vink Een vaste, gemotiveerde instructeur
vink Ervaring met faalangstexamens
vink Voordelige lespakketten
vink Eendaagse theoriecursus op zaterdag
vink Veilige en nette lesauto
vink Lessen in de avonduren en op zaterdag
vink Specialist in spoedopleidingen